fbpx

Het NieuweTijdsLeiders Zachte Kracht Event!

Wil jij nu eindelijk vanuit Rust en Ontspanning, je bedrijf Intuïtief en Succesvol laten groeien?

Jaaa, hier ben ik graag bij!


Ben jij een ervaren en intuïtieve ondernemer met een missie, maar vind je het af en toe lastig om in je vertrouwen te blijven?

Vind jij het soms moeilijk om zichtbaar te zijn? Val je soms even stil met je bedrijf, kom je niet meer in actie? Waardoor je soms niet zo kunt groeien als je zou willen.

Dan is het nu tijd voor jou om in jouw NieuweTijdsLeiderschap gaan stappen! Je mag voelen dat jij nog veel meer in staat bent om vanuit vertrouwen en leiderschap te leven en te ondernemen. Dat je je nu volledig mag openen voor overvloed, op alle vlakken. Het is zo mooi om vanuit deze basis van liefde voor jezelf jouw leven te leven, om er vanuit onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, je dierbaren en je klanten te zijn.


Weet dat je bedrijf niet alleen goed draait als je de juiste business-strategie weet, het begint altijd met een diep vertrouwen in jezelf.

Daarnaast is het zo belangrijk om ook te gaan Doen vanuit Zijn. Zodat je heerlijk in beweging komt vanuit rust in jezelf, voorbij zelfkritiek. Wij gaan je bij dit 2-daagse event op 6 en 7 april diepgaand meenemen op een hele bijzondere reis, bij Hèt NieuweTijdsLeidersEvent! Juist zodat jij succesvol kunt ondernemen vanuit intuïtie.

Na deze 2-daagse voel jij een diep vertrouwen, wat jou helpt om een bedrijf neer te zetten dat jouw leven en jouw missie dient. Je gaat je energie shiften, op alle lagen in jouw systeem. Je verbinden met je intuitie en leiderschap. Waardoor jij je empowered voelt en in je bedrijf afgestemde nieuwe keuzes maakt, vanuit je intuïtie.

Ja, hier wil ik graag mee aan de slag!


Versterk in 2 dagen diepgaand je vertrouwen in jezelf, het universum en je bedrijf!

Wij helpen je om OudeTijdsEnergie los te laten. Waardoor je veel makkelijker telkens weer terugkeert bij de liefde voor jezelf, je vertrouwen. Je kunt hierdoor gaan ondernemen op een manier die veel meer bij jou past als NieuweTijdsLeider!

Hierdoor ben je veel makkelijker in staat om de geïnspireerde acties te doen die nodig zijn. Je energie blijft in een hoge frequentie, waardoor je de juiste klanten en overvloed aantrekt.


Wat ontvang je?

  • Je versterkt diepgaand je intuïtie, waardoor je veel makkelijker je ingevingen kunt volgen
  • Je ontvangt krachtige geldhealing en versterkt overvloed in je leven
  • Je ontdekt hoe je met energetische marketing op jouw manier zichtbaar kunt zijn
  • Je heelt oude energie waardoor je in je vertrouwen kunt stappen
  • Je durft in jouw NieuweTijdsLeiderschap te stappen, waardoor je veel sneller kunt Doen vanuit Zijn
  • Je ontdekt welke concrete stappen jij kunt zetten na het event om je bedrijf te matchen met jouw hernieuwde energie!

Yes, dit past heel goed bij waar ik nu sta, ik ben erbij!


Jaaa, extra cadeautjes voor jou!

  • Je krijgt een praktisch werkboek, zodat je alles wat je hoort makkelijk kunt uitwerken.
  • De visualisaties die worden gegeven, worden voor je opgenomen, zodat je deze thuis nogmaals kunt beluisteren. Het helpt je om opnieuw verbinding met de energie van vertrouwen en leiderschap te komen.
  • Persoonlijk visualisatiepakket
  • Je krijgt een NieuweTijdsLeiderschaps-sessie met Peter, waarin hij samen met jou ontdekt wat voor jou de volgende stap is na het event.

 Succes volgt Echtheid


Na deze 2-daagse ben je veel makkelijker in staat in je vertrouwen te komen voor jezelf en je bedrijf. Je voelt je diep verbonden met de liefde voor jezelf en je leven hier op aarde. Waardoor jij een nog groter verschil kunt gaan maken in het leven van jouw klanten, met jouw Echtheid. Je bent in jouw NieuweTijdsLeiderschap gestapt!

Yes, ik ben er heel graag bij!


Wie begeleiden jou tijdens deze 2 dagen?

Margaretha Schokker helpt ondernemers succesvol te ondernemen vanuit hun intuïtie, vanuit het bedrijf NieuweTijdsLeiders. Op haar 10de ontdekte zij wat ze hier te doen had. Er kwam opeens een licht aan haar raam, dat haar vertelde dat zij later boodschappen ging doorgeven. Dit hielp haar door een moeilijke tijd heen, waarin ze veelvuldig gepest werd. Ondanks wat er gebeurde, bleef ze haar hart volgen. Ze volgde naast haar ‘gewone’ studie sinds haar 20ste talrijke cursussen en opleidingen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, healing, coaching, toekomstverkenningen, ondernemerschap en het faciliteren van trainingen.

Nadat ze is afgestudeerd in economische geografie en in het bedrijfsleven en bij de KvK heeft gewerkt, heeft ze na een fikse burnout haar eigen bedrijf opgericht in 2014. Zij wilde graag veel meer haar intuïtie integreren in het strategische werk, haar hart volgen. Haar eerste bedrijf was dan ook Volg Je Hart Specialist.

Sinds een jaar runt ze dit bedrijf samen met haar geliefde, Peter van der Ham. Samen begeleiden zij impactvolle programma’s, speciaal voor ondernemers en managers, die hun intuïtie nog veel meer in willen zetten in hun werk. Dit gaat vaak samen met een diepe transformatie voor de deelnemers.

Zij inspireert NieuweTijds Leiders die nu ECHT zichtbaar mogen zijn, juist op een liefdevolle manier, vanuit rust en ontspanning in henzelf. Zij kunnen op die manier veel makkelijker hun klanten en werknemers inspireren.


Peter van der Ham kreeg heel mooi het ondernemerschap al mee van zijn ouders. Hij zette diverse bedrijven op, is geëmigreerd geweest naar Frankrijk, volgde veel coachings-opleidingen en leiderschaps-trainingen. Hij werkte als projectmanager en teammanager, onder andere bij de politie. Ook hij gooide het roer om na een burnout, waarin hij er bewust voor koos om er echt te zijn voor zijn kinderen.

Hij studeerde af in bedrijfskunde en vindt het geweldig om juist intuïtieve ondernemers te helpen om hun intuïtieve ingevingen te vertalen in actie. Hij geniet ervan het echt samen met jou neer te zetten, zodat je succesvol bent met je bedrijf.

Hij inspireert graag NieuweTijds Leiders om hun leiderschap op te pakken, op een manier die bij hen past. Zo loopt je bedrijf veel beter. Je neemt je verantwoordelijkheid en gaat staan voor wie je werkelijk bent. Juist zijn intuïtieve mannelijke en praktische inbreng zet veel in gang voor klanten.


Wat gebeurt er als je nu stopt met worstelen?

Er is zoveel meer voor jou mogelijk, en diep van binnen weet je dat.

Hoe zou het voor jou zijn als je nog veel succesvoller bent, doordat je je intuïtie openzet, en je intuïtie inzet voor je business-strategieën?

Hoe zou het zijn als je met gemak zichtbaar durft te zijn vanuit je intuïtie, waardoor klanten jou veel makkelijker kunnen vinden?

Hoe zou het zijn als je veel meer vanuit ontspanning  en rust je bedrijf kunt runnen, vanuit een diep vertrouwen in jezelf, het universum èn je bedrijf?

♥ Zelfvertrouwen voelt en bij tegenslag hier heel snel weer bij terugkomen

♥ Een business bouwen dat jouw leven dient

♥ Met klanten werken waar je enorm veel energie van krijgt

♥ In alles voelen dat jij je missie aan het vervullen bent

Ja, ik reserveer heel graag nu mijn stoel!


Hier zie je hoe het event op 5 juni 2018 was:


Wat is je investering?

Deze 2 dagen werken op een diep level in jou door, waardoor je er nog lang na het event enorm veel aan hebt. De waarde is groot, en je investering wordt straks € 347,- (excl. btw).

De early bird is nu tijdelijk € 222,- (excl btw)! Inclusief een heerlijke lunch, koffie en thee, en lekkernijen natuurlijk :). 

Het is op de krachtplek van het schitterende Landgoed Zonheuvel in Doorn, de beste congreslocatie van Midden Nederland, midden in de bossen. Zo ben je er even helemaal uit.

Extra cadeau als je je nu aanmeldt!

Je ontvangt een hele bijzondere extra bonus, een Intuïtieve Boodschap van Margaretha erbij! Zij gaat persoonlijk op jou afstemmen.

Jaaa, ik reserveer heel graag meteen mijn stoel!


Hoe hebben anderen een eerder event ervaren?

“Ik vind Margaretha en Peter fantastisch. Ze staan echt VOL in hun missie om Nieuwetijdsleiders te helpen om ook HUN missie te leven. Margaretha heeft daarbij een HAARscherpe intuitie en ziet precies wat er aan de hand is en waarom je doet wat je doet (of NIET doet wat je weet dat je moet doen.) Ze werkt samen met haar dreamteam van Gidsen en Spirituele helpers om op een diepe manier prachtige energetische shifts teweeg te brengen.

Natuurlijk heeft ze ook super veel kennis van het praktische deel van business doen en daar sluit Peter zijn expertise ook heel mooi mee aan. Ik denk dat het voor iedere intuitieve nieuwetijdsleider een uitdaging is om je missie helemaal af te stemmen op het praktische deel van je onderneming en die brug bouwen zij op een geweldige manier. Daarnaast zijn het gewoon geweldige mensen: open, warm, hartelijk en ze staan altijd voor iedereen klaar. Als je als Nieuwetijdsleider behoefte hebt aan een shift naar het volgende level zou ik ze 100% zeker aanraden.” – Maartje Koper, Manifest Magically


“Margaretha geeft je direct een gevoel van warmte en veiligheid. Het is een ware kunst om zo’n sfeer te creëren dat je je in een volle zaal volledig over durft te geven aan je eigen proces. Met liefde, humor en haar ontwapenende lach speelt ze perfect in op wat er zich voordoet. Haar liefdevolle vragen zetten direct aan tot verdieping en openheid. Erg fijn om live bij haar optreden aanwezig te zijn!“- Yolanda Bergkamp, CoachByLife


“Margaretha voor een zaal is heel bijzonder. Ik heb zelden iemand zo licht, ontspannen en met humor op een podium zien staan. Terwijl er ondertussen serieuze zaken de revue passeren, en de interactie met de zaal optimaal is. Een absolute aanrader!”- Marianne Roelofs, Krachtige Verhalen & Sterke Teksten

 


“Als ik aan een spreker denk, denk ik niet aan Margaretha. Margaretha is namelijk veel meer dan een spreker. Ze spreekt heel mooi, voegt daar een vleug humor aan toe, weet gewoon wat haar publiek nodig heeft en speelt daar moeiteloos op in. Margaretha geeft je de ruimte om jezelf te zijn, om ook in de groep te kunnen doen waar jij je goed bij voelt.

Ik ben altijd iemand geweest die zich aanpast aan de groep/het groepsbelang en dan vooral niet zelf doet wat het beste voelt. Nu kan ik dat nog niet altijd, maar bij Margaretha ga ik rustig als enige op de grond zitten voor een visualisatie. Dat dus. Ze zègt niet alleen dat je je thuis mag voelen, maar geeft je daadwerkelijk het gevoel thuis te zijn. Dat onderscheidt haar van andere sprekers. Zij straalt echt uit wat ze zegt en leeft dat ook voor. Dat vind ik superfijn!” – Marleen Elmers, Beautiful Power


We kijken er naar uit om juist met persoonlijke aandacht er voor jou te zijn in deze 2 dagen.

Superleuk als jij erbij bent, we gaan samen voor 2 lifechanging dagen, die je altijd bij zullen blijven. 

Yes, ik ben er heel graag bij!

Tot zaterdag 6 april, heel fijn je dan te zien!

Liefs, Peter en Margaretha