fbpx

Wil jij ECHT succesvol ondernemen, vanuit je intuïtie?

Ontvang dan nu een hele bijzondere

Gratis Online Training: De Week van de NieuweTijdsLeiders!


Ik ga akkoord met het privacy reglement

Wie begeleiden jou?

De NieuweTijdsLeiders is het bedrijf van Peter van der Ham en Margaretha Schokker.

Het begon ooit in het jaar 2014.. 🙂 en eigenlijk al ver daarvoor.

Margaretha helpt ondernemers succesvol te ondernemen vanuit hun intuïtie, vanuit het bedrijf NieuweTijdsLeiders. Op haar 10de ontdekte zij wat ze hier te doen had. Er kwam opeens een licht aan haar raam, dat haar vertelde dat zij later boodschappen ging doorgeven. Dit hielp haar door een moeilijke tijd heen, waarin ze veelvuldig gepest werd. Ondanks wat er gebeurde, bleef ze haar hart volgen. Ze volgde naast haar ‘gewone’ studie sinds haar 20ste talrijke cursussen en opleidingen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, healing, coaching, toekomstverkenningen, ondernemerschap en het faciliteren van trainingen.

Nadat ze is afgestudeerd in economische geografie en in het bedrijfsleven en bij de KvK heeft gewerkt, heeft ze na een fikse burnout haar eigen bedrijf opgericht in 2014. Zij wilde graag veel meer haar intuïtie integreren in het strategische werk, haar hart volgen. Haar eerste bedrijf was dan ook Volg Je Hart Specialist. Sinds een jaar runt ze dit bedrijf samen met haar geliefde, Peter van der Ham. Samen begeleiden zij impactvolle programma’s, speciaal voor ondernemers en managers, die hun intuïtie nog veel meer in willen zetten in hun werk. Dit gaat vaak samen met een diepe transformatie voor de deelnemers.

Zij inspireert NieuweTijds Leiders die nu ECHT zichtbaar mogen zijn, juist op een liefdevolle manier, vanuit rust en ontspanning in henzelf. Zij kunnen op die manier veel makkelijker hun klanten en werknemers inspireren.


Peter kreeg heel mooi het ondernemerschap al mee van zijn ouders, die een winkel hadden. Hij zette diverse bedrijven op, is geëmigreerd geweest naar Frankrijk, volgde veel coachings-opleidingen en leiderschaps-trainingen. Hij werkte als projectmanager en teammanager, onder andere bij de politie. Ook hij gooide het roer om na een burnout, waarin hij er bewust voor koos om er echt te zijn voor zijn kinderen. Hij studeerde af in bedrijfskunde en vindt het geweldig om juist intuïtieve ondernemers te helpen om hun intuïtieve ingevingen te vertalen in actie, en het ook echt goed neer te zetten.

Hij inspireert graag NieuweTijds Leiders om hun leiderschap op te pakken, op een manier die bij hen past. Zo loopt je bedrijf veel beter. Je neemt je verantwoordelijkheid en gaat staan voor wie je werkelijk bent.


Zij wonen samen in het mooie Doorn, vlakbij het bos, heerlijk die natuur, de vogels, de eekhoorns die in de bomen voor ons huis je ’s ochtends kunnen begroeten. In een half uur kunnen zij door het bos heen naar hun werkplek op landgoed Zonheuvel lopen.

Peter heeft twee zoons: Stefan (22) en Mike (19), waarvan de jongste nog thuis woont. Margaretha vindt het heel bijzonder om hun bonusmoeder te zijn. In huis zijn nog de katers Tano en Bram te vinden, mooiweer-katten die het heerlijk vinden om het bos in te gaan.


Peter over Margaretha: “Zij is heel sterk op intuïtie, het ondertitelen van wat er gebeurt in de energie. Zij begeleidt je op een diepere laag jouw proces en in het benoemen van je zielsmissie, vertaald in een praktisch business concept. Ze helpt je heel mooi door diepe blokkades zodat je ontdekt wie je werkelijk bent en vanuit dat gevoel in de actie komt. Ze is heel creatief in het ontwikkelen van een fantastisch concept voor jouw intuïtieve business.”

Margaretha over Peter: Hij voelt precies aan waardoor het bij jou niet lukt om je Liefdevol Leiderschap nu in te zetten. Hij helpt je bij jouw ware kracht te komen, waardoor het veel makkelijker voor je wordt om je acties te doen. Hij heeft bovendien veel ervaring met het neerzetten van bedrijven en kan zo goed vanuit intuïtie meedenken wat vanuit Liefdevol Leiderschap hoe jij jouw vernieuwde bedrijf ook daadwerkelijk neerzet. Een natuurlijke manifestator.”


Waarom NieuweTijds Leiders?

In deze Nieuwe Tijd is een nieuwe manier van leiderschap mogelijk. Als NieuweTijdsLeider verbind je dat wat je doorkrijgt uit het universum/God/de Bron/jouw kern, en zet dat hier op deze aarde neer, je Doet vanuit Zijn. Je onderneemt als NieuweTijdsLeider in het Nu, met oog op de lange termijn, vanuit hoe jij je in de toekomst wilt voelen en met concrete doelen die je kunt manifesteren.

In deze Nieuwe Tijd is er veel meer een balans tussen hoofd en hart mogelijk. NieuweTijdsLeiders begeleiden deze overgang van het oude naar het nieuwe systeem. In hun eigen omgevingen, maar juist ook voor hun klanten en medewerkers.


Het blauw op de site staat voor het uitspreken van jouw boodschap.

Voor zichtbaar durven zijn. Ooit was dit veel lastiger. In eerdere levens (het is onze visie dat reïncarnatie bestaat), werden veel mensen ‘afgestraft’ als ze hun intuïtie volgden. In deze tijd is het veilig. Blauw staat voor het keelchakra.

Het goud op de site staat voor het succes dat je nu mag ontvangen.

Je mag alle schuiven in je systeem openzetten om succes op alle vlakken te ontvangen. Wat is voor jou ECHT succes? Je mag nu liefde ontvangen, succes en geld. Alles wat een leven waar jij echt intens blij van wordt, mogelijk maakt. Dat mag nu!


Het is altijd fijn om alvast kennis te maken met ons, ook via beeld.

Hieronder hebben we een aantal interviews op een rijtje gezet, die je kunt bekijken. Voel maar eens wat jij eruit haalt voor jezelf.

Mocht je voelen dat jij graag aan de slag wilt, kun je je HIER opgeven voor een NieuweTijdsLeiderschaps-Sessie met Peter. Hij kijkt dan samen met jou wat jouw eerstvolgende stap is vanuit je intuïtie, wat je nog tegenhoudt en hoe je hier mee om kunt gaan. Zodat jij op jouw manier kunt groeien met jouw bedrijf.


Interview met Patrick Kicken


Interview met Kristel van Lieshout


Zielsmissie Interview met Maartje Koper


Interview met Anne Neijnens over Intuïtief Ondernemen


Interview met Marije van der Zouwen van Hoedoetzijdat


Heb je vragen, of wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Dat kan via: post@nieuwetijdsleiders.nl.
Of via: 0343 – 21 31 31.

Voel je vrij om hieronder je vraag te stellen:

Je naam:

 

Je e-mailadres:

Je bericht: